Bruno Grooss

Åbningstider
man - fre: 04:00 - 09:00
lør: 04:00 - 08:00

Speciale i danske tulipaner, udplantning og stort sortiment i dansk snit. Gran, pyntegrønt mv.

Der er gået en del år siden Hugo Grooss fik klager fra sine naboer i den lille toværelses på Nørrebro, over vand der løb fra loftet, fordi Hugo drive birkeris frem overalt i lejligheden, hvor der kunne klemmes en spand ind.

Siden etablerede firmaet sig med et gartneri i Hvidovre, som senere med sønnen Bruno er flyttet til større og mere produktionsvenlige omgivelser.
Fra produkter, som udelukkende var hentet i den danske natur, produceres nu i takt med årets gang en lang række vækster. Fra januar måned er det tulipaner og løgvækster, siden når foråret sætter ind, har gartneriet et rigt udbud af sommerblomster til udplantning, og mange afskårne, bl.a. krysantemum og georginer i mange varianter.
Ved vinter og efterår er det så igen den oprindelige produktion af pyntegrønt, som på det sidste er blevet suppleret med mange spændende kranse og kurve.
Side løbende med egen produktionen, har firmaet hele året et bredt udvalg af importerede varer fra Holland, Italien og Sydamerika, og sælger ligeledes varer i kommission fra andre producenter, som naturligt passer ind i sortementet.

Kontakt os på:

Kontor: 56267806
Nina mobil: 20669088

Kort

Blomster