Floret ApS

Social links
Åbningstider
man - fre: 04:00 - 09:00
lør: 04:00 - 08:00
Social links

Floret er en virksomhed, der bygger på tillid, service og kvalitet. Virksomheden drives af Søren Helmann og Jens Filthuth, som begge har været mere end 20 år i blomsterbranchen og derfor besidder en kæmpe viden og erfaring indenfor faget.

Medarbejderstaben er i lighed med ledelsen meget erfarne og er sammensat med en bred vifte af kompetencer indenfor handel med blomster og planter.

Denne sammensætning af kompetent viden og engagement gør os til en virksomhed, der kan løfte de fleste opgaver for nuværende og nye kunder.

Indkøbsdelen varetages med største omhu og der samarbejdes med gartnere verden over, som er kendt for høj kvalitet og stabil levering. Indkøberne er ofte på besøg hos leverandørerne, både for at sikre kvaliteten og samtidig have en finger på pulsen omkring nye produkter og tiltag i branchen.

Vi ser den enkelte kunde som vigtig og tilbyder derfor mange former for indkøbsmuligheder, alt efter kundens ønske. Det er lige fra fysisk handel i butikken, moderne webshop samt muligheden for selv at bestille online fra Holland. Alt sammen bygget op om kvalitet, service og gode oplevelser.

Floret – når kvaliteten er vigtig.

Kort

Blomster