FrugtKurven.dk – Firmafrugt & Frugtordning

Social links
Åbningstider
man - fre: 08:00 - 16:30
Social links

FrugtKurven.dk er en af Danmarks største leverandør af Firmafrugt & Frugtordning til virksomheder.
Med et store udvalg af såvel Konventionel frugt – i FrugtKurve og FrugtKasser, samt Økologisk Firmafrugt og Frugtordning – I Øko FrugtKurve og Øko FrugtKasser, finder du helt sikkert en løsning som passer netop jeres virksomhed.

FrugtKurven.dk startede tilbage i januar år 2000 – for at gøre danskerne sundere, bid for bid.
Siden da har vi vækstet grundet vores store fokus på kvalitet, daglig variation samt en unik og personlig service.
FrugtKurven servicerer i dag alle typer virksomheder, lige fra enkeltmandsvirksomheder til store og multiinternationale virksomheder med mandag tusinde medarbejdere.

FrugtKurven.dk har et særligt fokus på miljø og CSR.
Dette betyder at vi hver eneste dag optimerer vores mange leveringer og distributionsmønster, optimering af bilpark samt intern optimering af alt fra emballager, forbrugsartikler og affaldshåndtering.

Ligeledes optimeres der hele tiden ift. indkøb og udvalg af den enkelte frugt som vores mange FrugtKurve og FrugtKasser indeholder.
Her er kvalitet, smag og friskhed i højsædet. Derfor indkøbes dagligt frugt far såvel Copenhagen Market samt resten af verdenen for at tilbyde vores mange kunder det ypperligste og friskeste.

Så kontakt FrugtKurven.dk hvis jeres virksomhed er på udkig efter Firmafrugt & Frugtordning eller måske lidt fornyelse af en eksisterende ordning.

Friske Frugthilsner

FrugtKurven.dk – Firmafrugt & Frugtordning

https://frugtkurven.dk/
mail@frugtkurven.dk
Tlf: 5150 1195

Kort

Grønt & Frugt 1