Nordic Fruit

Åbningstider
man - fre: 03:00 - 09:00
lør: 03:00 - 08:00

Nordic Fruit er din leverandør af frisk frugt og grønt - Altid TIL TIDEN - Med FLEKSIBILITETEN i højsædet - Til de RIGTIGE PRISER Vi er erfarne branchefolk, der er gået sammen om vores PASSION FOR FRUIT

Nordic Fruits tre ejere har alle arbejdet med frugt og grønt gennem mere end 20 år, henholdsvis i Italien, Holland og Danmark. Teamet bag Nordic Fruit har været involveret i alle aspekter af handel og logistik indenfor frisk frugt og grønt - fra indkøb, salg, produktudvikling, markedsføring, handling og distribution.

Det stærkeste team
I forbindelse med opstarten har vi samlet et team af dygtige holdspillere, med lang erfaring indenfor hvert deres område af markedet. Vi har fokuseret meget på at samle de "rigtige mennesker" såvel fagligt som menneskeligt.
Vores mål er at opbygge branchens absolut bedste team, der fokuserer 100 % på at gøre Nordic Fruit til den mest fleksible og dedikerede leverandør at frugt og grønt til det danske grossistled.

Vi har fra vores mangeårige virke i branchen fået opbygget et stærkt leverandørnetværk, som brænder for vores projekt på samme måde som vi selv gør. Vores fundament på leverandørsiden er i opstarten med udgangspunkt i Spanien, Italien, Belgien, Holland og Polen suppleret med enkelte store danske producenter.

Kort

Grønt & Frugt 1