Sund Catering Engros ApS

Åbningstider
man - fre: 03:00 - 09:00
lør: 03:00 - 08:00

Sund Catering Engros ApS. er en yderst kvalitetsbevidst virksomhed, der ikke går på kompromis med kvalitet, og vores priser er blandt markedets bedste. Vi tænker "ud af boksen" og forsøger at være anderledes. Vores personale bidrager med mange års erfaring indenfor segmentet, og samtidig har vi "trukket" ekspertise ind fra andre service minded og Quality Assurance brancher, hvilket vi mener har været med til at styrke og udvikle vores forretning. - VI vil være anderledes, VI vil gøre en forskel, VI vil være bedst...

KVALITET....

Vi sælger kun KL.1 kvalitet og screener vores produkter hele 3 gange før vi sender ud til vores kunder, det betyder bogstaveligtalt at vi vender og drejer hver en citron, hver en tomat eller hver pakke bønner... og skulle i mod forventning alligevel ikke være 100% tilfreds med kvaliteten af en enkel tomat eller appelsin, ja så bringer vi en ny ud indenfor et par timer!

LEVERINGSSTABILITET...

Vi leverer til aftalte tid, 6 dage om ugen mandag til lørdag.

Vi holder ALTID hvad vi lover, og lover ikke mere end vi KAN holde. - så når vi siger til tiden, kvalitet, og konkurrance dygtige priser... så mener vi det!

Kort

Grønt & Frugt 1