Peter Skov Hansen Frugt og Grønt Engros ApS

Åbningstider
man - lør: 23:00 - 10:00

Siden 1990 har vi været tro mod traditionen om, at vi i Danmark sæson efter sæson, kan frembringe grøntsager af en usædvanlig høj kvalitet. En kvalitet der dækker både produkt og smagsoplevelse. Det kræver omhyggelighed fra start til slut, og den omhyggelighed og respekt for varerne vedgår vi os gerne. Det er en del af vor tradition.

Peter Skov Hansen Frugt og grønt en gros ApS, startede på grønttorvet i København i 1990. Vi startede med 2 stader og har siden starten løbende udviklet os. Vi tæller i dag 12-14 medarbejdere og har egen bilpark til at hente og udbringe varer.

Lige siden starten 1990 har vi været tro mod traditionen om, at vi i Danmark sæson efter sæson, kan frembringe grøntsager af en usædvanlig høj kvalitet.

En kvalitet der dækker både produkt og smagsoplevelse. Det kræver omhyggelighed fra start til slut, og den omhyggelighed og respekt for varerne vedgår vi os gerne. Det er en del af vor tradition
Derfor gør vi meget ud af danske varer, og om sommer er det stort set kun danske varer vi forhandler. Det er af stor betydning for os at have direkte kontakt til producenterne, for på denne måde hele tiden at kunne følge godt med, og vi handler direkte hos produktionsleddet.

Kort

Grønt & Frugt 1